Prvi Karlovački

Četiri druženja s ribičima uz Kupu

Autor: Branko Obradović

20.07.2021

Mozaik

Turistička zajednica područja Kupa u suradnji sa lokalnim sportskim ribolovnim društvima iz Ozlja, Draganića i Lasinje organizira druženja uz Kupu

Turistička zajednica područja Kupa u suradnji sa lokalnim sportskim ribolovnim društvima iz Ozlja, Draganića i Lasinje poziva sve ljubitelje prirode na druženje sljedeća 4 vikenda, 24. srpnja Kamanje, 31. srpnja Žakanje, 7. kolovoza Lasinja i 15. kolovoza Draganić.

Promotivno će biti predstavljena gastro ponuda kraja uz Kupu, degustacija ribljeg paprikaša i drugih specijaliteta od riječne ribe, koje će pripremati članovi ribolovnih društava, uz popratni program i goste. Prvo druženje bit će održano u subotu 24. srpnja od 16 sati na plaži Petrinski kut kod Kamanja. Prekrasno kupalište i omiljeno ljetno izletište postat će mjesto predstavljanja Sportskog ribolovnog društva Ozalj i njihovih kulinarskih specijaliteta u popodnevnim satima  Posjetiteljima će biti predstavljena ponuda lokalnih OPG-ova i vinogradara.

Vikend poslije, u subotu 31.srpnja u Žakanju, točnije kupalištu u Jurovu, bit će druženje s ribičima Sportskog ribolovnog društva Ozalj i članovima Lovačkog društva Žakanje.

Nakon toga novo okupljanje bit će na kupalištu u Lasinji, u društvu sa članovima Sportskog ribolovnog kluba Lasinja i njihovim gostima. Ribički vikendi bit će zaključeni u prostorima Sportskog ribolovnog društva Draganić, gdje se već tradicionalno 15.kolovoza okupljaju ribiči iz cijelog kraja.