Prvi Karlovački

Cammeo ima novu aplikaciju – od sada još bolja, pametnija i zabavnija!

04.09.2019

Vijesti

Lakše i brže do Cammeo taksija

Cammeo, prepoznatljivi regionalni taksi lider koji danas broji više od 1400 zaposlenih u tri zemlje i 35 gradova te prometuje s više od 900 vozila, veliku pozornost pridaje svakom aspektu svog poslovanja, bilo da je riječ o uvjetima za zaposlenike ili novitetima za putnike.

Iznimno nas veseli što od sada naši putnici svoje vožnje mogu naručiti još brže i jednostavnije zahvaljujući novoj Cammeo aplikaciji. Naša nova aplikacija zaista je bolja, pametnija i zabavnija, a ne sumnjamo kako će to naši brojni putnici, ali i oni koji će to tek postati, prepoznati, rekao je izvršni direktor Taxi Cammea Petar Dragić.

Osim pojednostavljenog načina naručivanja vožnji te poboljšanog dizajna, Cammeo aplikacija donosi novosti poput mogućnosti unosa više odredišta, izmjene i dodavanje odredišta tijekom vožnje te mogućnost upisa detalja preuzimanja i vožnje.

Brojne korisnike svakako će razveseliti pojednostavljeni način prijave i plaćanja, mogućnost izmjene načina plaćanja za vrijeme vožnje kao i opcija dijeljenja kartice s drugim korisnicima.

Sve što  je potrebno za jedinstven korisnički doživljaj koju pruža nova aplikacija je skinuti istu, registrirati se i uživati u vožnji, a ovo su linkovi za skidanje:

Android app ovdje

iOS app ovdje