Ispraznite tavane i garaže i dođite na buvljak

Café Avec Musique Buvljak ove subote kod Cohibe

VIŠE IZ RUBRIKE

Buvljak

Buvljak je otvoren za sve zainteresirana, a sudjelovanje je besplatno.

KAoperativa i u lipnju organizira program Café Avec Musique.

-Pozivamo zainteresirane koji su do sad sudjelovali da se pridruže i ove subote na buvljaku i druženju na otvorenom uz glazbenu podlogu naših DJ-a. Također pozivamo i druge zainteresirane građane koji do sad nisu bili na Cafe Avec Buvljaku da provjere zašto je ovo događanje iz mjeseca u mjesec sve popularnije i privlači kako prodavače tako i znatiželjnu publiku. Program će se kao i do sad održavati na povijesnoj karlovačkoj Promenadi. Ovomjesečno događanje održat će se u subotu 08. lipnja 2024. od 10:00 sati.

-Pozivamo građane da stvari koje zauzimaju prostor na tavanima i podrumima, garažama i ostavama, ormarima i policama donesu za prodaju, razmjenu i/ili darivanje.
Na proteklim okupljanjima tijekom godine pridružili su nam se i autori "uradi sam" predmeta kao i sve više prodavača vinila, kaseta i CD-ova za što je interes u porastu. Pozivamo sve koji se žele riješiti dijela kolekcija nosače zvuka, ploča, kaseta, CD-a i DVD-ova da se priključe.
Uz njih tu su i autori-ce / proizvođači-ce "uradi sam" stvari / rukotvorina bez obzira na namjenu (nakit, ukrasi, odjevni predmeti, igračke, umjetnine i sl.)

Prijave nisu potrebne. Buvljak je otvoren za sve zainteresirane, a sudjelovanje je besplatno.
Sudionici/ce sami organiziraju svoje prodajno mjesto stoga ponesite stolić ili podlogu za stvari.

Za glazbeni soundtrack pobrinut će se Dj rezident tim Roman & Simba.
Vidimo se u subotu, poručuju organizatori.