Međunarodna izložba pasa

CACIB Karlovac „4 Rivers Winner 2023“ - ovaj vikend na Vunskom polju

VIŠE IZ RUBRIKE

Očekuje se oko 700 pasa

Ovo je jubilarna, deseta po redu, karlovačka izložba pasa koja svake godine okuplja sve veći broj inozemnih i domaćih ljubitelja pasa, ulaz je za sve posjetitelje besplatan

Dvostruka međunarodna izložba pasa CACIB Karlovac – „4 Rivers Winner 2023“ održava se ovog vikenda 30. rujna i 1. listopada, u Karlovcu u organizaciji Kinološkog športskog kluba Karlovac, na već svima dobro poznatoj lokaciji Vunskog polja.

Ovo je jubilarna, deseta po redu, karlovačka izložba pasa koja svake godine okuplja sve veći broj inozemnih i domaćih ljubitelja pasa. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Osim bogatog kinološkog sadržaja, svi posjetitelji moći će uživati u raznolikoj ponudi INSTITUTA ZA BURGERE, ovogodišnjeg pobjednika zagrebačkog Burgerfesta, dok za one najmlađe posjetitelje su osigurani napuhanci.

U subotu, s početkom u 13 sati, u sklopu VAU! kutka koji je rezerviran za opuštenu atmosferu i druženje, održat će se „4 Rivers Winner Quiz“ by Mislav Benić u kojem će svi sudionici imati priliku pokazati svoje kinološko znanje, a prijave će biti moguće na lokaciji, nekoliko minuta prije samog početka.

Očekuju se izlagači iz niza europskih, ali i svjetskih zemalja čije će pse ocjenjivati 12 sudaca iz Estonije, Luksemburga, Irske, Finske, Nizozemske, Srbije, Austrije, Italije i Hrvatske. Sada već tradicionalno, u sklopu glavne izložbe pasa CACIB Karlovac, održat će se specijalna izložba tornjaka i bijelih švicarskih ovčara.

Drugog dana izložbe, posjetitelji će imati priliku upoznati hrvatske autohtone pasmine kroz Glavnu uzgojnu izložbu u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza.

Svečano otvaranje manifestacije je u subotu u 9.45 dok ocjenjivanje pasa po ringovima počinje u 10 sati.

Prema rasporedu, najljepše primjere svake pasmine posjetitelji mogu vidjeti u Best in Showu koji počinje u 15 sati.