PU karlovačka

Buknuo požar na kući i gospodarskim zgradama 63-godišnjaka u četvrti Drežnik-Hrnetić

VIŠE IZ RUBRIKE

Slijedi očevid

Prilikom gašenja požara, djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Karlovca pronašli su minsko-eksplozivne naprave i streljivo.

Jučer oko 21.15 sati u gradskoj četvrti Drežnik - Hrnetić u Karlovcu buknuo je požar na kući i gospodarskim zgradama 63-godišnjaka. Prilikom gašenja požara, djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Karlovca pronašli su minsko-eksplozivne naprave i streljivo. Danas će na mjestu događaja biti proveden očevid u cilju utvrđivanja okolnosti nastanka i uzroka požara kao i daljnje kriminalističko istraživanje.

U Karlovcu teško ozlijeđen biciklist

Jučer u 10.50 sati u Karlovcu, u Senjskoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen biciklist. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljala je 61-godišnjakinja koja se započela kretati vožnjom unatrag s asfaltiranog proširenja, gdje je prethodno bila zaustavljena, preko nogostupa i biciklističke staze. Tom prilikom je udarila u bicikl kojim je upravljao 84-godišnjak, a koji se kretao biciklističkom stazom uslijed čega je muškarac zajedno s biciklom pao na kolnik. Protiv vozačice nadležnom državnom odvjetništvu biti će podnesena kaznena prijava.