Prvi Karlovački

Počele su prijave za Glazbenu školu

Autor: Marta Marinović

21.05.2020

Karlovac

Upravo su u tijeku upisi u Glazbenu školu Karlovac. Zainteresirani, budući đaci moraju posjetiti Internet stranicu Glazbene škole gdje se nalaze detaljne upute o upisima.

S obzirom na novonastale okolnosti koje su nas snašle, upise ćemo imati online putem, no ipak, budući đaci će barem jedanput morati doći u Glazbenu školu kako bi vidjeli vaše sposobnosti kao i želju koji instrument želite učiti svirati, rekla je ravnateljica Glazbene škole Karlovac, Snježana Mrljak.

Upisi će se vršiti u tri glazbena smjera.

-Imamo Malu glazbenu školu za djecu od pet do osam godina, prvi razred osnovne škole za djecu do 12 godina te pripremni razred za srednju glazbenu školu za djecu stariju od 12 godina pa sve do 22 godine. Prvo morate ispuniti kratki upitnik, koji će vas voditi dalje u tijek upisa. Za više informacije možete pratiti našu Facebook stranice gdje svakodnevno ažuriramo i objavljujemo najnovije informacije, također, ondje objavljujemo i prezentaciju instrumenata koje možete učiti u školi. Pohađanje satova pojedinog instrumenta možete odabrati sve do kraja lipnja. 

Stranicu Glazbene škole s prijavnicama možete pogledati OVDJE.