Prvi Karlovački

Božić s „Nadom“

Autor: Sunčica Laić

29.11.2019

Mozaik

Uoči predstojećih božićnih blagdana, u suradnji Porezne uprave područnog ureda Karlovac, Grada Karlovca i Centra za rehabilitaciju „Nada“ ispred zgrade Porezne uprave danas je okićena božićna jelka za koju su ukrase izradili su korisnici navedenog Centra.

 -Izuzetno nam je drago da je došlo do ove zajedničke suradnje. Ovo što danas ovdje možete vidjeti su zaista unikatni ukrasi koje su izradili korisnici Centra za rehabilitaciju „Nada“. Ovi ukrasi rezultat su kreativnih aktivnosti u sklopu radne terapije što je samo jedan od segmenata naših brojnih aktivnosti u koje se trudimo uključiti naše korisnike. Očekujemo da će svi sugrađani imati priliku pogledati ovaj zaista poseban bor i ovu božićnu priču jer ovu nedjelju pali se i prva adventska svijeća, a to je svijeća nade. Stoga se nadamo se da ako ćete šetati našim lijepim gradom, da ćete pogledati ove ukrase i sjetiti se da su ih izradili korisnici našega Centra, poručila je voditeljica Odjela radne terapije u Centru za rehabilitaciju „Nada“, Maja Delač.

Među korisnicima koji su izradili najviše ukrasa je 28-godišnja Anamarija.

-Napravila sam puno ovih ukrasa i to me jako veseli. Pozivam sve građane da dođu pogledati ovaj bor od Centra „Nada“. Ujedno povodom nadolazećih božićnih blagdana želim svima sreću mir i ljubav, poručila je Anamarija.

Predstavnici Porezne uprave izjavili su kako je ovo primjer lijepe suradnje s ciljem senzibiliziranja javnosti prema osobama s posebnim potrebama i njihovog aktivnog uključivanja u društvenu zajednicu.

Mnogo je truda i ljubavi uloženo u ovu lijepu božićnu priču, a kako sjaji  božićna jelka kada velika srca udruže svoje snage, možete pogledati u ulici Pavla Vitezovića, također poručuju iz Porezne uprave. (sl)

Foto: (ič)

 

 

 

Autor: Sunčica Laić