Prvi Karlovački

Borisu Rogoznici sav se trud isplatio – u rukama s ponosom predstavlja svoj prvi album “Izgubljeno/nađeno”

Autor: Anamarija Radočaj

16.10.2019

Glazba

S mladim glazbenikom za koje najbolje tek dolazi, družili smo se u eteru Prvog karlovačkog. Što kaže o albumu, novoj pjesmi, onim teškim trenucima na glazbenom putu, ali još podosta toga, pogledajte u videu

Jutarnju kavu pije bez šećera, a nakon 15 godina upornosti i hrabrosti šećer je ipak završio u njegovim rukama. Svoj put na glazbenoj sceni Boris Rogoznica gradio je polako, ali sigurno i 9. listopada izdao svoj prvi album Izgubljeno/nađeno. Iako je i sam svjestan kako izdavanje albuma nije baš isplativ posao, ono što on znači za njega cijene nema. Na albumu je 11 pjesama, od kojih je devet autorskih, a ostale su rezultat suradnje s poznatim dvojcem Nenom Ninčevićem i Mirom Buljanom. Jedna od njih je i nova emotivna priča, ona posljednja izdana Sve grijehe piši na mene.

-Imam osjećaj kao da sam cijeli život čekao na ovu pjesmu. Kada sam je prvi put čuo, neki glas mi je rekao: “To je to, to je pjesma tvog života!”‘, poručio je Boris koji je uživao na snimanju spota u Raju na zemlji.

-Sve se posložilo i ja sam napokon spreman za jedno novo poglavlje svog života koje neminovno dolazi. Prvenstveno bih zahvalio autorima Neni i Miru, što su ovakvu pjesmu povjerili baš meni, a mogli su i puno “većima” od mene. Hvala Jerku Mariću, na izradi predivnog spota i pronalasku čarobnih lokacija u Istri. I svakako obitelji, bez koje ne bi imalo smisla ovoliko se truditi i ustrajati, istaknuo je Boris.

S mladim glazbenikom za koje najbolje tek dolazi, družili smo se u eteru Prvog karlovačkog. Što kaže o albumu, novoj pjesmi, onim teškim trenucima na glazbenom putu, ali i još podosta toga, pogledajte u videu.