Danas od 18:00 do 20:00h

Besplatna DJ glazbena edukacija

VIŠE IZ RUBRIKE

DJ UMINAL

Edukaciju organizira SU KAoperativa, dok se MalaScena obnavlja nastavljaju sa svojim programom u privremenim prostorima u zgradi Hrvatske pošte, Matice hrvatske 4. 

DJ Glazbena Edukacija je edukacijski program koji nudi polaznicima svih uzrasta edukaciju o uporabi nove i stare tehnologije u DJ kulturi i glazbi u teorijskom i praktičnom smislu. Polaznici mogu i ne moraju imati unaprijed već stečena znanja o Dj-ingu i sličnom. Kroz 5/6 termina prijavljeni polaznici biti će educirani o načinima korištenja DJ opreme (osnovna i profesionalna oprema/hardware  & software), o kulturi glazbe i glazbenih stilova primijenjenih u DJ kulturi, o poslovnim i marketinškim načinima predstavljanja svojeg osobnog DJ umijeća, rada i kreiranja profila te ujedno plasiranja  na glazbeno tržište.

Edukacija je besplatna i ne nudi nikakvu licencu niti priznanja o stečenim sposobnostima i znanju polaznika tijekom radionice, ali nakon završetka polaznici će imati dobar start up i uvid o svojim mogućnostima u DJ kulturi. Predavač, voditelj radionice je Luka Sertić (DJ Uminal).

Edukacija je osmišljena u 5/6 termina od kojih svaki ima svoju tematiku te su ujedno svi termini povezani jedan s drugim pa bi bilo korisno da polaznici sudjeluju na svim terminima. Svaki termin traje 2 sata u već unaprijed dogovorenom terminu. Ako bude potrebno još termina za edukaciju organizatori će nastojati realizirati ih dodatno. Potrebno je za sudjelovanje ispuniti prijavu za sudjelovanje na edukaciji, ali neće se zanemariti niti oni koji se neispunjenom prijavom, zbog možda neke nemogućnosti ispunjenja ili kasne informiranosti naknadno pojave.

LINK za prijavu

Opširnije o temama koje će se obrađivati, program edukacije, polaznici će biti upoznani na prvom  terminu.

O VODITELJU:

Luka Sertić, pod umjetničkim imenom Uminal, voditelj je radionice i plana programa edukacije.  Bavi se DJ-ingom, glazbenom produkcijom i event menadžmentom. Kao DJ puštao je različite glaz bene stilove od toga House, IDM, Techno, Disco i dr. Ujedno svojom produkcijom nastupao je pod live aktom. Bio je u organizacijama poznatim karlovačkoj publici kao što su Acceleration, Nepokoreni Grad, LEDfest,Techno Ausgang, Mouse Music, Audio Ambijentalna Instalacija, Cafe avec  Musique...

Program se odvija uz potporu Zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture i medija Republike  Hrvatske, Karlovačke Županije i Grada Karlovca.