Prvi Karlovački

Bejzbolaši “Olimpije” blizu titule prvaka države

Autor: Branko Obradović

25.09.2020

Sport

Sportski vikend

Baseball klub “Olimpija” vodi u finalnoj seriji doigravanja za prvaka Prve hrvatske baseball lige protiv momčadi “Nade” iz Splita s 3:2. Karlovčanima treba još jedna pobjeda do naslova prvaka. Šesta utakmica finalne serije igra se na igralištu u Grabriku u subotu od 15 sati.

Rukometaši “Karlovca” dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u prvom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug momčad “Senja”. Utakmica počinje u 19 sati, a može je pratiti 500 gledatelja.

Nogometaši “Karlovca 1919” dočekuju u subotu na stadionu “Branko Čavlović Čavlek” u sedmom kolu Treće hrvatske nogometne lige Središte momčad “Gaja Mače”. Utakmica počinje u 16 sati.

Nogometaši “Slunja” dočekuju u subotu na svom stadionu u osmom kolu Četvrte nogometne lige Središte momčad “Straže” iz Huma na Sutli. Susret počinje u 16 sati i 30 minuta.

Odbojkašice “Karlovca” igraju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu pripremnu utakmicu s ekipom “Don Bosca” iz Zagreba. Utakmica počinje u 15 sati.

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac igraju u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u prvom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad s ekipom “Zameta” iz Rijeke. Susret počinje u 18 sati.

U nedjelju se igraju utakmice sedmog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 10 sati sastaju se “Ilovac” – “Ogulin”, a od 16 sati i 30 minuta “Croatia 78” – “Korana”, “Vatrogasac” – “Zrinski Ozalj”, “Dobra” Sveti Petar – “Mladost” Rečica i “Duga Resa 1929” – “Vojnić 95”. U subotu i nedjelju igraju se utakmice šestog kola Druge županijske nogometne lige. U subotu od 16 sati i 30 minuta sastaju se: “Plaški” – “Barilović”, a u nedjelju od 16 sati i 30 minuta “Oštarije” – “Draganić”, “Petrova gora” – “Mrežnica”, “Vrlovka” – “Dobra” Novigrad, “Frankopan” – “Cetingrad” i “Šišljavić” – “Kupa”.