Prvi Karlovački

Baš kao Sinovi, budi i ti ratnik protiv zle korone #ostanidoma

Autor: Leo Stakovic

25.03.2020

Glazba

Sinovi se odlučili protiv straha koji je zahvatio Hrvatsku i svijet boriti kako najbolje znaju, glazbom

Teško nam je. Svi smo u nekom strahu i sjeti. E pa, Slavonac kad mu je teško izađe na šor i zapjeva da ga čuje svijet. Tako su se Sinovi odlučili protiv straha koji je zahvatio Hrvatsku i svijet boriti kako najbolje znaju, glazbom.

Treba se boriti i nešto poduzeti. Hrabrost i pozitivan stav, kao i poziv na odgovornost ono je što nam svima treba, pa je producent Ivica Sente pred dečke iznio ideju da u ovoj teškoj situaciji daju svoj doprinos i dašak pozitive pjesmom „Ostani doma (Budi ratnik protiv zle korone)“

Na melodiju svima znane izvorne pjesme “Na kraj sela”, Igor Rojka uz pomoć Ivice Sente i Marija Rakušića napisao je informativno-edukativni tekst, te je uz moderni aranžman Sentea i Rakušića nastala ova, može se reći, pjesma za teška vremena. Za edukativni video pobrinuo se redatelj Darko Bušnja.

Kao i ostalim glazbenicima, Sinovima jako nedostaju koncerti i druženje sa publikom, ali sada je najbitnije ostati doma i slušati nadležna tijela.
Kako bi ova karantena svima bila bar malo ugodnija, Sinovi Vas pozivaju da se opustite u toplini svoga doma te zajedno zapjevate ovu pjesmu i da tako otjeramo virus zauvijek.