Povlačenje užeta na Banijanskom mostu

Banijanci pobijedili, Gažanke „osvetile“ muške kolege i to po pljusku

VIŠE IZ RUBRIKE

Pljusak sve pokvario

Uoči paljenja Ivanjskog krijesa tijekom cijelog dana trajala su prijateljska nadmetanja starih rivala Banijanaca i Gažana. Odigrana je nogometna utakmica na kojoj su pobjedu odnijeli Banijanci s 5:1.

Slijedilo je povlačenje užeta na Banijanskom mostu, a nakon niza godina dominacije Gažana u ovom nadmetanju ovoga puta pobjeda je ipak otišla na stranu Banije.

-Možda su svi mislili da smo oslabili svih ovih godina, ali mi volimo da se ljudi vesele pa smo uvijek Gažanima doslovno puštali da pobjede. Vidjeli smo da su malo pali pa da se trgnu mi sad njih pobijedili. Gaza je nama uvijek draga i Gažani su odlični ljudi, kazao je nakon pobjede Denis Ibrašimović iz pobjedničke ekipe.

No, čim su muške ekipe završile uslijedio je prolom oblaka, upravo kad su trebali nastupiti mali Banijanci i Gažani. Njihov je ogled odgođen. Pljusak međutim nije spriječio ženske ekipe. Na njihovo inzistiranje povlačenje ženskih ekipa je održano, a bolje su bile Gažanke.

Zbog kiše svi ostali programi koji su bili najavljeni za večeras se otkazuju, ali krijesovi će u 22 sata biti zapaljeni, kao što će biti održan i vatromet.