Prvi Karlovački

Automobilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,69 g/kg

Autor: Branko Obradović

18.07.2020

Crna kronika

Provale u vikend kuće na području  Draganića i Rakovice

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, tri  prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i Ogulinu i četiri prometne nesreće od kojih jedna s lakše ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Anton Švinger izdvojio je sljedeće.

U razdoblju od 10. do 17. srpnja na području Draganića, nepoznati počinitelj  provalio je u vikend kuću vlasništvo 38-godišnjaka i otuđio motornu pilu, agregat i miješalicu za beton.

Jučer je u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava 57-godišnjaka da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 05. do 17. srpnja provalio u vikend kuću i gospodarski objekt na području Rakovice i otuđio televizor, motornu kosilici i motornu pilu. Ukupna materijalna šteta je veća od 12.000 kuna.

Policijski službenici su danas u ranim jutarnjim satima u Budačkoj Rijeci utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,69 g/kg upravlja 44-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.