Prvi Karlovački

Audience stiže u centar Karlovca ovoga petka, dođi i ti

Autor: Anamarija Radočaj

08.07.2020

Karlovac

Ljeto je počelo! Dobro, to svi znamo. Ali znaš li da ćeš imati priliku barem malo nadoknaditi sve te otkazane festivale i to u Karlovcu? Centar grada, glavni gradski trg. Karlovačka priča, karlovački izvođači. Svima dobro poznati Jambeats i jedan jedini i neponovljivi Joe2Shine. Glavna bina i sve ono što dolazi uz Audience.

U sklopu gradske manifestacije Zvjezdano ljeto koja se održava povodom rođendana grada Karlovca, ovog petka 10. srpnja Audience je dobio čast organizirati jedan od tri glavna gradska eventa.

Ovaj event Audiencea i Karlovačkog posvećen je rođendanu Nikole Tesle, najvećem genijalcu u povijesti zbog kojeg i možemo glasno slušati glazbu, uživati u video i light vizualima ili se pak bez straha vraćati kući usred noći nakon dobre zabave. Njegov lik i djelo Karlovcu daju jednu sasvim novu dimenziju, a ovaj festival je samo proslava svih projekata koji se pod njegovim imenom razvijaju u ovome gradu. Za pultom nasuprot bine očekujte dečke koji dirigiraju najboljim hrvatskim klupskim i festivalskim pozornicama koji će priču Nikole Tesle dignuti na jednu sasvim novu razinu.

I zato znate da ste u petak na Trgu bana Josipa Jelačića od 21 sat i 30 minuta.

Dobro se zabavite i ostanite odgovorni.