Edukacija je provedena prošli tjedan, a ispit će biti za dva tjedna

Aquatika ima potrebu za novim vodičima

VIŠE IZ RUBRIKE

    Aquatika ima potrebu za povećanjem broja vodiča, pa je objavila javni poziv za edukaciju za vodiče. Edukacija je provedena tijekom prošlog tjedna, a za dva tjedna bit će proveden ispit. Ravnateljica Aquatike Margarita Maruškić Kulaš zadovoljna je odazivom kandidata na javni poziv.

    -Svakog proljeća imamo potrebu za vodičima, vanjskim suradnicima. Prošle godine smo za skupine posjetitelja iz segmenta školske djece uveli obavezno stručno vođenje, jer je usluga puno kvalitetnija s vodičem. Svake subote i nedjelje u 11 sati imamo stručno vođenje za individualne posjete. Zbog svega toga odlučili smo napraviti edukaciju za nove vodiče. Na javni poziv javilo se pedesetak osoba, među kojima su bili i naši postojeći vodiči, koje smo pozvali da se dodatno educiraju, rekla je Margarita Maruškić Kulaš.

    Edukacija je održana tijekom cijelog prošlog tjedna, a sudionici su sa zanimanjem pratili sva predavanja.

    -Sudjelovalo je 39 osoba plus naši djelatnici. Predavači su bili djelatnici Aquatike i jedan vanjski suradnik. Za dva tjedna bit će organiziran ispit, koji se sastoji od pismenog i usmenog dijela te jednog pokaznog vođenja. Nakon ispita bit će napravljena selekcija, kazala je ravnateljica Margarita Maruškić Kulaš.