„To je pjesma o ljubavi koja se ne gasi, nikada ne prestaje nego samo promijeni oblik.“

Antonija Šola i Mario Roth drugi finalisti za ovogodišnju Cesaricu

VIŠE IZ RUBRIKE

  Vremena u kojima se nalazimo nisu nimalo bezbrižna ni lagana, a glazba je oduvijek bila dobar način za pokušati umanjiti stres. Unison – hrvatski glazbeni savez nastavit će pričati o glazbi, dijeliti glazbu i na taj način bar malo pridonijeti pozitivnoj atmosferi koja nam svima treba. Cesarica, nagrada publike za hit godine, jedan je od načina za širenje dobrih emocija i imamo novi hit, onaj za mjesec veljaču. Nakon završenog glasovanja za pet pjesama predloženih za hit veljače, publika je odlučila i odabrala drugu ovogodišnju pjesmu koja ulazi u finale za Cesaricu – Hrvatsku glazbenu nagradu publike.

  U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: "Cijena prave ljubavi" koju izvode Antonija Šola i Mario Roth, "Nasloni se" Matije Cveka i Matije Dedića, pjesma "Ratujem s tugom" koju izvodi Nina Badrić, pjesma "Sveto pismo" Jelene Rozge i pjesma "Teret" koju izvodi Jacques Houdek.

  Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma "Cijena prave ljubavi" koju izvode Antonija Šola i Mario Roth, a autorski potpisuje Antonija Šola. Za aranžman su zaslužni Dragan Brnas i Miljenko Pušić.

  “Cijena prave ljubavi” pjesma je koju su Antonija Šola i Mario Roth snimili uoči Valentinova. Ovaj romantični duet ljubavna je priča koju je autorica i pjevačica Antonija Šola proživjela. „To je pjesma o ljubavi koja se ne gasi, nikada ne prestaje nego samo promijeni oblik“, rekla je Antonija.
  Također ističe kako je posljednjih godina tražila pjesmu koja bi odgovarala baš pjevaču benda Vigor i iste sekunde kada je napisala 'Cijenu prave ljubavi' samo je njega mogla zamisliti u duetu.
  Mario ima tu neku privlačnu energiju; topao je čovjek i imaš osjećaj da ga poznaješ godinama. Zato i naša druženja jesu zabavna, spontana i iskrena“, kaže Šola.