Prvi Karlovački

Andreja Barberić nova je direktorica Inkasatora

Autor: Marta Marinović

21.07.2021

Karlovac

Tvrtka Inkasator d.o.o. Karlovac ima novu direktoricu, riječ je o Andreji Barberić, koja je već dugi niz godina zaposlena u Inkasatoru.

Temeljem provedenog Javnog natječaja za izbor i imenovanje direktora Inkasatora, Nadzorni odbor je, na 39. sjednici održanoj 20. srpnja, imenovao Andreju Barberić novom direktoricom tvrtke Inkasatora.

-U skladu sa čl. 423. Zakona o trgovačkim društvima i čl. 26. Društvenog ugovora o usklađenju društva s ograničenom odgovornošću, Nadzorni odbor je donio Odluku i proveo Javni natječaj za izbor i imenovanje direktora tvrtke Inkasator. Na Javni natječaj je pristigla jedna prijava te je sa kandidatkinjom obavljen intervju temeljem izloženog plana rada. Obzirom je kandidatkinja zadovoljila sve uvjete propisane Zakonom i Javnim natječajem te izložila plan rada, Nadzorni odbor donio je odluku o imenovanje Andreje Barberić direktoricom tvrtke Inkasator d.o.o., stoji u službenom priopćenju pristiglom od Inkasatora.

-Inkasator je tvrtka koja ima tradiciju i bogatu povijest u djelatnostima upravljanja višestambenim zgradama i objedinjenoj naplati. Sa svim svojim nedostacima, koje ćemo rješavati, ima veliki potencijal za širenje djelatnosti i područja obavljanja djelatnosti. Iskustvo i povijest s jedne strane te usvajanje novih znanja i vještina, razvoj kompetencija i kulture tvrtke temelji su na kojima ćemo kroz provedbu aktivnosti utjecati na pozitivne promjene u poslovnim procesima te učvrstiti poziciju tvrtke kao jednog od ključnih pokretača razvoja na lokalnoj i regionalnoj razini. Važno je istaknuti da razvoj koji spominjem treba biti održiv odnosno da mora postojati ravnoteža između gospodarskih, socijalnih i okolišnih zahtjeva. Održivost promatram kao strateško promišljanje i u skladu s tim ćemo pripremati naše poslovne planove. No, svojim angažmanom aktivno ćemo poticati razvoj i napredak korisnika, potrošača te lokalnih zajednica. Prije svega pažnju ćemo posvetiti: što većoj transparentnosti poslovanja u čijem cilju već razvijamo određena rješenja za potrošače, ali i svu zainteresiranu javnost, savjetovanju i motivaciji suvlasnika za korištenje održivih rješenja poboljšanja kvalitete življenja u zgradama te ubrzanju digitalne transformacije poslovnih aktivnosti prije svega na korist potrošača, poručila je nova direktorica.

Andreja Barberić na čelu Inkasatora ostaje naredne četiri godine.