Nogometni klub "Ilovac"

Alen Vrbanić: Ostanak u Četvrtoj nogometnoj ligi za četvrti mandat

VIŠE IZ RUBRIKE

Sjednica Skupštine

Cilj je ostanak kluba u Četvrtoj nogometnoj ligi

Izborna godišnja sjednica Skupštine Nogometnog kluba "Ilovac" održana je u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Vodstvo kluba dobilo je podršku skupštinara i još jedan mandat. U Upravnom odboru su predsjednik Alen Vrbanić, dopredsjednik Miroslav Rade te Mladen Vrbanić, Igor Katušin, Oliver Vrbetić, Igor Pogelšek i Dalibor Katušin.

-Prvi i osnovni cilj je zadržati financijsku stabilnost u okviru zadanih realnih financijskih ciljeva. Ovaj Upravni odbor uspio je u protekla tri mandata dobro upravljati financijama, tako da se nadam da ćemo uspjeti i u idućem mandatu. Cilj je zadržati momčad u Četvrtoj nogometnoj ligi, kako bi se pozicionirali kao drugi klub u Karlovačkoj županiji. Želimo zadržati broj selekcija i broj djece i tako ostati druga najmasovnija udruga u Karlovcu, imamo 220 igrača do osamnaest godina. Cilj je i nastavak započete uspješne suradnje s Nogometnim klubom "Karlovac 1919" u cilju napretka nogometa u Karlovačkoj županiji. Nastavit ćemo s ulaganjem u struku, odnosno školovanje trenera iz vlastitog igračkog kadra. Kako bismo ispunili sportske ciljeve i poboljšali uvjete treniranja i odigravanja utakmica, potrebno je postaviti umjetnu travu na glavnom igralištu u Ilovačkoj šumi. Uvidjevši da je postavljanje umjetne trave na našem poligonu nedostatno za broj ekipa i igrača, koje trenutno imamo, okrenuli smo se projektu umjetne trave na glavnom igralištu. Nadamo se da ćemo taj cilj ostvariti uz pomoć Grada Karlovca i Hrvatskog nogometnog saveza. Time bi Nogometni klub "Ilovac" dugoročno riješio problem sportske infrastrukture, kazao je predsjednik Alen Vrbanić.

Sjednici su prisustvovali pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Draženka Sila – Ljubenko, predsjednik Karlovačke sportske zajednice Željko Šančić i glavni tajnik Marijeta Ćelić te predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije Neven Šprajcer.