Održana izborna godišnja sjednica Skupštine kluba

Alen Vrbanić i u trećem mandatu predsjednik Nogometnog kluba "Ilovac"

VIŠE IZ RUBRIKE

    Redovna izborna sjednica Skupštine Nogometnog kluba "Ilovac" održana je večeras u dvorani Obrtničkog centra u Haulikovoj ulici. Skupu je prisustvovao predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije Dario Mrzljak. Predsjednik Alen Vrbanić i u iduće četiri godine vodite će klub.

    -Ovo mi je već treći mandat predsjednika, a osam godina je vodstvo kluba u istom sastavu. Mi u svakom slučaju sve ono što smo radili u proteklih osam godina radit ćemo i u iduće četiri godine. Naša osnovna misao je financijska stabilnost kluba, da nemamo n ikakvih dubioza. Cilj nam je preurediti prostorije, ukupno preuređenje vrijedno je 500 tisuća kuna, a mi će krenuti s uređenjem prizemlja, ta sredstva imamo osigurana, a to je oko 150 tisuća kuna. Također, imamo u planu postaviti umjetno travu na pomoćno igralište, koje je osvjetljeno, kazao je Vrbanić.

    Predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije Dario Mrzljak kazao je da će Hrvatski savez osigurati za našu županiju pet terena s umjetnom travom, jedan je namijenjen "Ogulinu", jedan će sigurno ići "Ilovcu", a ostali će biti raspodijeljeni drugim klubovima. (b.o.)