TZ područja Kupa

Aktivan vikend uz Kupu

VIŠE IZ RUBRIKE

Za svakog ponešto

Prekrasan jesenski vikend je pred nama - provedite ga u našem kraju, u dobrom društvu.

Iz Turističke zajednice područja Kupa pozivaju na raznolike aktivnosti tijekom vikenda.

-Izdvajamo svakako 5.etapu međunarodne biciklističke utrke CRO RACE koja se  u Ozlju završava u subotu 30.09., uz popratni program.

Popratni program je već od 10:00 sati pripremljen u Etno parku Ozalj gdje će posjetitelji moći upoznati našu baštinu (izložba KUD Mostanje, svakih pola sata organizirani obilasci postave Etno parka, radionice jalbe u Sobi jalbe koje vodi Učenička zadruga Kotačac/KUD Ključ Trg te besplatna vođena turistička šetnja Ozljem u društvu Danijela Matakovića – uz prethodnu najavu na 099/7490769).

Zanimljivo događanje je virtualna utrka KIDS CRO RACE, koja je za djecu školskog uzrasta u skupini od 9-10 te 11-12 godina – s početkom od 10:30 sati organizirana u Kolodvorskoj ulici (Poduzetnička zona LUG). Prijavite se za sudjelovanje na vrijeme na www.crorace.com/kids ili sat vremena prije početka utrke.

Svoje proizvode predstavit će lokalni proizvođači hrane.

Također u subotu, u Draganiću se održava zanimljiva manifestacija “Draganićka jesen na dvoru”, koju organizira Izlet za djecu Contessa

U Kamanju je za vikend, u organizaciji PD Vrlovka s početkom od 14:00 sati “3.Dječji Outdoor Festival”.

U Ribniku je u nedjelju 01.10. s polaskom u 10:00 sati iz integralnog hotela Srce prirode Srakovčić organizirana vođena biciklistička tura “Aktivni na rijekama – od Kupe do Dobre”. Sudionicima bez vlastitih bicikla biti će osigurano korištenje bicikla bez naknade. Broj mjesta je ograničen, obavezna je prethodna najava na info@kamatadventure.com.

Pratite najave na IG/FB Visit Kupa, poručuju.