Reagiranje HDZ-a na izjave Zorana Milanovića na jučerašnjem skupu u Ogulinu

Ako je Milanović u Ogulin došao raditi podjele i napadati, neka ga zaobiđe idući put!

VIŠE IZ RUBRIKE

  Nakon jučerašnjih izjava SDP-ovog predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića u Ogulinu, a koje je prenesao dio medija, jednostavno moramo reagirati i najoštrije osuditi ovakvu retoriku.

  Zoran Milanović jučer je izjavio: “Došao sam u grad gdje se kukavički i anonimno postavljaju plakati, u grad u kojem gradonačelnik dobiva anonimne prijetnje, a mene se naziva Milanče, te na plakat stavlja srp i čekić. Sjajno! To je normalna Hrvatska? Znamo tko stoji iza toga, HDZ!

  Još jednom ću ponoviti, najoštrije osuđujem prijetnje Daliboru Domitroviću, ali i pokušaj politizacije ovog događaja te pokušaje prikupljanja političkih bodova. Osobito pokušavajući u ovu priču uplesti HDZ! U ovu kaljužu političke prljavštine SDP-a nećemo se uvući!

  Ukoliko je gospodin Milanović, u nedostatku argumenata i programa, u Ogulin došao raditi podjele i napadati, poručujem mu jedno – idući ga put zaobiđite u širokom luku! Od osobe koja želi postati predsjednikom svih građana Republike Hrvatske, bez obzira na stranačku ili bilo koju drugu pripadnost, ovakve izjave nismo očekivali. Barem ne u tijeku izborne kampanje kad smo očekivali da će „primiriti“ svoj karakter i sklonost podjelama!

  S druge strane, Milanović se nije imao potrebu ograditi od izjava, komentara i objava gradskih vijećnika SDP-a koji javno pišu o ubijanju i HDZ-u!

  Predsjednik GO HDZ-a Grada Ogulina

  Tomislav Lipošćak, dipl.ing., v.r.