Prvi Karlovački

Akcijom “Budi član” i najavom lige budi se rekreativni tenis u Karlovcu

16.05.2020

Sport

Aktivnosti novog Upravnog odbora Teniskog kluba "Karlovac"

“Budi član” naziv je akcije kojom Teniski klub “Karlovac” poziva sve ljubitelje tenisa, ali i ostale prijatelje sporta, da iskoriste pogodnosti članstva u klubu s Korane starom 109 godina. Pogodnosti predstavljene trenutnim članovima, kojh je za 2020. godinu do sada stotinjak, te svima koji to namjeravaju postati uključuju jeftinije cijene korištenja terena, pakete kojima se stimulira dio članstva koji češće igra tenis. Tako će, primjerice, paket od deset sati tenisa za članove kluba u poslijepodnevnim satima koštati 320 kuna, a u jutarnjim satima svega 160 kuna.

-Želimo da tereni u Vrbanićevom perivoju, koji sigurno spadaju među najljepše u Hrvatskoj, budu puni i da tenis u Karlovcu ponovno stekne status, koji zaslužuje ovaj klub i tradicija koju ima. Stoga smo se i odlučili za akciju koja će brojnim rekreativcima u Karlovcu i okolici dati dodatni razlog da postanu dio našeg kluba, kazao je predsjednik Teniskog kluba “Karlovac” Tomislav Poljak.

Osim tenisača, ova akcija bi mogla zanimati i ljubitelje badmintona i stolnog tenisa. Naime, oba se ta sporta mogu igrati u dvorani Teniskog kluba “Karlovac”. Ipak, glavni fokus kluba je na tenisu, pa sve karlovačke rekreativce čeka prava poslastica. Naime, u završnoj je fazi priprema rekreativne teniske lige koja će u Vrbanićevom perivoju okupljati sve najbolje što karlovački rekreativni tenis nudi. Svoje će mjesto u ligi pronaći svi, bez obzira na dob i njihovu tenisku kvalitetu.

-Posebnost naše rekreativne lige bit će u tome da ćemo imati različite razine natjecanja. Tako ćemo upariti ljude sličnih teniskih vještina kako bi mečevi bili što zanimljiviji. Time se nadamo potaknuti rekreativne tenisače da se okušaju u kompetitivnom tenisu, a garantiramo im puno mečeva, novih poznanstava i odlične zabave. Uskoro će biti poznati svi detalji vezani uz ligu, istaknuo je član Upravnog odbora Teniskog kluba “Karlovac” i idejni začetnik lige Robert Crevar.

Više informacija o akciji “Budi član” i detaljima rekreativne lige moći će uskoro pronaći na Facebook (@TeniskiKlubKarlovac) i Instagram (@tk_karlovac) stranicama Teniskog kluba “Karlovac”. (b.o.)