ViK

Aglomeracija na Maloj Švarči

VIŠE IZ RUBRIKE

Što je gotovo, što se radi, što se planira?

Obzirom se radi o uskim ulicama, stanarima neće biti moguće u svakom trenutku prići vozilima do svojih kućanstava, ali će izvođač svaki iskop zatrpati na dnevnoj bazi te će oko 16 sati biti moguć neometan prolazak

U sklopu unaprjeđenja vodno komunalne infrastrukture u naselju Mala Švarča, iz Vodovoda i kanalizacije su izvijestili o odrađenim i započetim  radovima te onima koji se planiraju od idućeg tjedna.

Položena je kanalizacijska mreža u  dijelu Ulice Vinički put i Slavka Rozgaja, započeli su radovi na polaganju kanalizacije u Ulici Put svetog Nikole, a u narednom tjednu izvođač je najavio otvaranje još dvije lokacije radova: ostatak Ulice Vinički put te Ulica Luke. Za sve navedene dionice dok traju radovi na polaganju sanitarne kanalizacije, što će očekivano biti do 1. kolovoza, vrijedi posebna regulacija prometa: zabrana za sva vozila, osima vozila stanara, gradilišta i interventnih službi. Obzirom se radi o uskim ulicama, gdje se zbog tehnologije izvođenja radova zauzima većina prostora, stanarima neće biti moguće u svakom trenutku prići vozilima do svojih kućanstava, ali će izvođač svaki iskop zatrpati na dnevnoj bazi te će oko 16 sati biti moguć neometan prolazak. Iz ViK-a mole građane za strpljenje i razumijevanje.