Prvi Karlovački

Advent u Karlovcu poziva zainteresirane za prijavu programskih aktivnosti

10.10.2019

Karlovac

Advent u Karlovcu, čarolija susreta održat će se po treći puta od 14. do 30. prosinca 2019. na Šetalištu Dr. Franje Tuđmana

Grad Karlovac kao nositelj i udruga Izvan fokusa kao organizator manifestacije pripremaju program za Advent koji će ove godine imati još jedan novitet; Božićno selo. S ciljem dodatnog unapređenja programa pozivaju se svi zainteresirani  da putem iskaza interesa ostvare mogućnost sudjelovanja u Adventskom programu.

Advent u Karlovcu, čarolija susreta održat će se po treći puta od 14. do 30. prosinca 2019. na Šetalištu Dr. Franje Tuđmana. Ove godine Advent će oplemeniti i „Božićno selo“ koje će se smjestiti u parku oko spomenika Lopašiću, između Zorin doma i Kina Edison. Osim prostornih instalacija u Božićnom selu zbivat će se i dio programa, a više informacija objavit će se uskoro.

-Stalnim unapređenjem i kreativnošću u organizaciji Grad Karlovac nastoji oplemeniti svako novo izdanje gradskih manifestacija, a dodavanjem Božićnog sela u prostor Adventa nastojat će se dodatno okupiti obitelji i naše najmlađe stanovnike, izjavio je gradonačelnik Damir Mandić.

Za potrebe unaprijeđenja programskog sadržaja cjelokupnog Adventa objavljen je Iskaz interesa za sudjelovanjem u programu Adventa u Karlovcu. Udruga Izvan fokusa poziva sve zainteresirane dionike kulturno zabavne ponude da prezentiraju svoju ponudu i putem iskaza ostvare mogućnost sudjelovanja na Adventu u Karlovcu. Poziv je otvoren do 17. listopada 2019. do ponoći, a obrazac za prijavu moguće je pronaći na www.adventkarlovac.com

Advent u Karlovcu će uz raznolik program i ove godine okupiti bogatu i raznovrsnu gastronomsku ponudu. Iskaz interesa za zakup kućica otvorit će se 21. listopada 2019. godine kada će biti objavljeno više informacija.

Nositelj manifestacije je Grad Karlovac, a organizator Izvan fokusa. (b.o.)