Prvi Karlovački

Advent u Aquatici

Autor: Branko Obradović

30.11.2020

Karlovac

Doživite čaroliju Adventa u Aquatici od 29.11. do 24.12.2020.

I ove godine Aquatika je odlučila napraviti program “Advent u Aquatici”. Upravo zbog ovakve epidemiološke situacije, u Aquatici smatraju da je neophodno ljudima vratiti volju i želju za blagdanskom čarolijom, jer nam je svima ove godine to zaista potrebno. Naravno uz poštivanje svih mjera i preporuka Stožera civilne zaštite i HZJZ-a, jer je na prvom mjestu zaštita posjetitelja i zaposlenika akvarija.

Doživite čaroliju Adventa u Aquatici od 29.11. do 24.12.2020.! U Aquatici su pripremili nekoliko iznenađenja i pogodnosti za sve svoje posjetitelje, a radi se o sljedećem:

Popust od 20 posto na ulaznice za akvarij za vrijeme trajanja Adventa.

Izložba fotografija Ivice Lajtnera “Puž – forma i struktura” u sklopu razgleda akvarija.

Veliki izbor domaćih unikatnih božićnih suvenira, napravljenih s ljubavlju od lokalnih obrtnika i umjetnika, čijom se kupovinom potiče lokalno gospodarstvo, a upravo je njima posebno ove godine svaka pomoć itekako potrebna.

Božićna priča na trgu Aquatike, koja daje čaroliju blagdanskog ugođaja kao pravi foto kutak za dijeljenje na društvenim mrežama.

Nagradni natječaji na Facebook profilu Aquatike gdje će se moći osvojiti atraktivne nagrade!

Budimo odgovorni i uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka, zaštitimo sebe i svoje najdraže, a opet doživimo blagdansku atmosferu i s obitelji uživajmo u prekrasno uređenom akvarijskom trgu i naravno u posjetu tajanstvenom slatkovodnom svijetu hrvatskih rijeka i jezera. Također razveselite sebe i svoje najdraže originalnim umjetničkim poklonima, dok pri tome činite dobro djelo potičući lokalne obrtnike, OPG-ove i domaće radinosti kupovinom njihovih proizvoda u svenirnici Aquatike. I naposljetku iskoristite popust od 20 posto na ulaznice koje možete pokloniti dragoj osobi, jer stvaranje lijepih uspomena je najljepši poklon koji obogaćuje naš duh i tijelo.

Dođite i posjetite Advent u Aquatici te uživajte u blagdanskoj čaroliji i stvaranju nezaboravnih uspomena!

Foto: Denis Stošić