Početkom sljedećeg tjedna povećava se mogućnost za vrlo malo kiše

Sljedećih sedam dana malo hladnije vrijeme, bez oborina

VIŠE IZ RUBRIKE

    U četvrtak izmjena oblaka i kraćih sunčanih razdoblja i suho. Ujutro i prijepodne će mjestimice biti magle. Ujutro blizu nule, ponegdje uz maglu i slab mraz, a dnevna oko 11 Celzijevih stupnjeva. U mjestima s manje sunca možda ostane svježije, prognozira Kristijan Božarov.

    Čini se da slično vrijeme možemo očekivati i u petak. Uglavnom suho i mirno sa slabim vjetrom. Dan će proći uglavnom suho uz izmjenu oblaka i kraćih sunčanih razdoblja. Mjestimična magla ili niski oblaci se mogu ponegdje zadržati veći dio dana. Temperatura zraka ujutro oko nule, a tijekom dana oko 10 stupnjeva, u mjestima s dugotrajnom maglom niža.

    Subota i dalje izgleda suho i prohladno, rijetko gdje je moguća koja kap kiše. Jutarnja temperatura malo iznad nule. Bit će i magle koja se mjestimice može dulje zadržati, ali u popodnevnim satima je moguća i koja zraka sunca. Dnevna temperatura će ovisiti o dugotrajnosti magle i količini sunca. Bit će između 5 u maglovitijim i 10 stupnjeva u sunčanijim mjestima.

    Čini se da slično vrijeme ostaje i tijekom nedjelje, iako se krajem ovog tjedna i početkom sljedećeg povećava mogućnost za malo kiše. Radi se o vrlo maloj količini slabe kišice tako da nema ništa obilno na vidiku. Zapuhat će povremeno umjeren sjeveroistočni vjetar.

    Prema sredini sljedećeg tjedna opet većinom suhi dani.

    Jutra hladnija uz moguć mraz i maglu, a dnevna temperatura bit će između 4 i 8°C, zaključuje Božarov.

    Foto: V. Stojković