Od ukupno 222 testirane osobe, 81 osoba na PCR testu je bila negativna, dok je od 141 osobe testirane na brzi test za detekciju antigena jedna osoba iz Tounja pozitivna na COVID

Od ukupno 222 testirane osobe, od jučer u Karlovačkoj županiji jedna osoba pozitivna

VIŠE IZ RUBRIKE

    U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata od jučer imamo jedan novi slučaj zaraze korona virusom SARS-CoV-2, na sreću niti jučer nije bilo preminulih osoba, a 131 osoba je u samoizolaciji.

    Od ukupno 222 testirane osobe, 81 osoba na PCR testu je bila negativna, dok je od 141 osobe testirane na brzi test za detekciju antigena jedna osoba iz Tounja pozitivna na COVID.

    Na bolničkom liječenju na COVID odjelima trenutno je 26 pacijenata, u ogulinskoj četiri i karlovačkoj 22. Novoprimljen je jedan pacijent i otpušten je jedan iz OB Karlovac. Na respiratoru su dvije osobe.

    U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada od COVID-19 oboljelo 14.222 ljudi, preminulo je u bolnicama 475 osoba te 33 COVID pozitivnih osoba po izvješću mrtvozornika, a otpušteno sa bolničkog liječenja od početka pandemije 1086 osoba, izvijestio je Županijski stožer.