"Karlovac" - "Kozala" Rijeka 38:31

Karlovački rukometaši nadigrali momčad "Kozale" iz Rijeke

VIŠE IZ RUBRIKE

    Rukometaši "Karlovca" pobijedili su danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu u zaostaloj utakmici devetog kola Prve hrvatske rukometne lige jug za muške momčad "Kozale" iz Rijeke s 38:31. Nakon prvog poluvremena bilo je 20:14 za karlovačku momčad. Karlovčani su preuzeli incijativu od početka utakmice i vodili cijelo vrijeme, te držali goste na razlici od četiri do osam pogodaka. Gosti su pokazali da su dobra momčad, ali je domaćin ipak jači i bolji. Bila je to osma prvenstvena pobjeda karlovačkih rukometaša. Istaknuli su se Filip Begić s osam te Dominik Smojver i Domagoj Smojver s po sedam pogodaka. Vratar Mateo Radočaj imao je deset obrana.

    -Bila je to brza utakmica s puno golova, nismo zadovoljni jer je obrana trebala biti puno bolja. Možda smo deset minuta obranu dobro odigrali, ostalo je bilo lošije. Ušli smo u njihov mlin kod trčanja, odradili jesmo, sva sreća realizacija je bila dobra. Imali smo neki plan da razliku napravimo obranom, a napravili smo je napadom, kazao je Patrik Mrljak, koji je postigao pet pogodaka.

    Za "Karlovac" su nastupili: Radočaj, Horvat 1, Domagoj Smojver 7, Capan 2, Begić 8, Janjanin, Bosiljevac 1, Frketić, Makarun, Bačić 3, Hrvojević 1, Mrljak 5, Crnković 2, Magdić 1, Domjančić i Dominik Smojver 7. Hrvatski rukometni klub "Karlovac" odigrao je u prvom dijelu prvenstva devet od jedanaest utakmica, još su ostale za odigrati dvije gostujuće utakmice, susret šestog kola u Metkoviću s momčadi "Metkovića-Mehanike" i jedanaestog kola u Splitu s ekipom "Balić i Metličić". "Karlovac" je ostvario u devet susreta osam pobjeda i jedan poraz, te je na drugom mjestu prvenstvene ljestvice sa šesnaest bodova.