Glasovanje će trajati do 15. prosinca u podne, iz Karlovca, ove godine prijavljen je Dječji vrtić Karlovac- vrtić Gaza

Izbor za najljepši vrtić na FB stranici gradonacelnik.hr - glasajte za vrtić Gaza

VIŠE IZ RUBRIKE

    Unatoč koroni zbog koje i oni djeluju u izvanrednim i teškim uvjetima, čak 56 vrtića iz čitave zemlje uključilo se u naš ovogodišnji izbor najljepšeg vrtića, a 27 ih se bori za titulu najboljeg vrtića koju će dodijeliti stručni žiri, objavljeno je na web stranici gradonacelnik.hr

    Izbor najljepšeg vrtića provodi se, kao i prošle godine, na našoj Facebook stranici na kojoj smo, ispod ove objave, abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavili fotogalerije svih prijavljenih vrtića.

    Glasovanje će trajati do utorka, 15. prosinca u podne, kada ćemo prebrojati lajkove i objaviti pobjednike.

    Iz Karlovca, ove godine prijavljen je Dječji vrtić Karlovac- vrtić Gaza.

    Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da ćemo u zbrajanju glasova računati samo lajkove na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Također, napominjemo da ćemo, zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata priznati samo lajkove na objave na našoj stranici.

    Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova,pa ovim putem pozivamo sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže –  FB stranici.

    Kao što smo već naveli, u ovogodišnji izbor prijavilo nam se 56 vrtića iz 44 grada iz svih krajeva Hrvatske, neki su gradovi prijavljivali više vrtića, a po broju prijava apsolutni je rekorder Slavonski Brod čija dva vrtića su prijavili ukupno 11 svojih objekata. Prošlogodišnji pobjednik, DV Maslačak iz Belišća, i ove se godine natječe i brani titulu najljepšega.

    Uz titulu najljepšeg, 23 od ovih 56 gradova su se uključila i u borbu za titulu najboljega, a četiri grada ove su se godine odlučila natjecati samo kvalitetom i uvjetima koje osiguravaju djeci.

    Izbor najljepšeg vrtića pokrenuli smo prošle godine kako bi na jednom mjestu okupili i prezentirali građanima najljepše vrtiće u Hrvatskoj i tako promovirali ulaganja i trud u podizanje standarda koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane.

    Ove godine odlučili smo podignuti projekt na još višu razinu i zato smo uveli nagradu za najbolji vrtić za koju se vrtići bore kvalitetom smještaja, usluge i nadstandardima koje osiguravaju djeci. Prepoznajući vrijednosti i ciljeve našeg projekta, u njega su se uključili i Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za odgoj i obrazovanje s kojima smo osmislili stručne kriterije temeljem kojih ćemo vrednovati pristigle prijave i odabrati najboljega. Vrtići se, tako, natječu temeljem nadstandarda koje nude – od prehrane do dodatnih i besplatnih programa i projekata u koje su uključeni….

    Propozicije glasanja:

    • Na našoj FB stranici (gradonacelnik.hr)  lajkate objavu/galeriju slika vrtića koji vam se sviđa – možete lajkati sve vrtiće koji vam se sviđaju
    • Sherajte i komentirajte, pozivajte prijatelje i roditelje da lajkaju, sheraju i komentiraju kako bi vaš omiljeni vrtić vidjelo što više ljudi…
    • U zbrajanju glasova računamo samo lajkove pod kompletnim objavama (ne pojedinačnim fotkama) na našoj fb stranici, ne i na sheranim objavama…