Ovogodišnji Filmski Attachment održat će se na Dnevnom boravku na Mrežnici

Kino u Dnevnom boravku na Mrežnici

VIŠE IZ RUBRIKE

    Suradnjom udruge Izvan fokusa i platforme KINO.hr, Mrežnička kuća u ponudi Dnevnog boravka na Mrežnici svojim gostima donosi filmsku projekciju! U sklopu programa Attachment: film kao prilog, u petak 14. kolovoza s početkom u 21 sat bit će prikazan švedski film „Sune i Sune“ tik uz rijeku Mrežnicu.

    Riječ je o komediji za djecu i odrasle, a radnja filma govori o desetogodišnjaku imena Sune koji kreće u četvrti razred kojega već na prvi dan škole dočeka neugodno iznenađenje. U razred stiže novi učenik istog imena te to stvori komplikacije sa njegovom simpatijom Sophie. Film se našao u službenim selekcijama Berlinskog, Pulskog i Motovun film festivala, a trailer filma možete pogledati na linku: https://youtu.be/YSVBu73YqGk

    Attachment: film kao prilog projekt je udruge Izvan fokusa koji se održava od 2016., a cilj mu je “priložiti” filmske projekcije već postojećim programima i festivalima te na taj način obogatiti kulturnu ponudu pojedinih događanja. Ideja je publici prikazati recentna ostvarenja europske kinematografije koju nemaju prilike pratiti u redovitom kinotečnom programu. Ovogodišnja projekcija filma bit će održana u Dnevnom boravku na Mrežnici, a projekt je sufinanciran od strane Hrvatskog audiovizualnog centra.

    Uz bogatu gastronomsku ponudu Dnevni boravak na Mrežnici želi svojim gostima ponuditi ono u čemu nemaju prilike uživati zbog trenutne epidemiološke situacije – kinu. Ulazak na projekciju je besplatan.

    Restoran DP kao i Mrežnička kuća dostupni su online, a sve informacije i novosti možete pratiti na Instagram i Facebook stranici restorana, kao i na stranicama Izvan fokusa.

    Foto: Izvan fokusa