Pristigli su svi rezultati testiranja iz Ogulina i rezultati većine uzoraka iz Karlovca. Iz Ogulina su svi nalazi negativni, a iz grada Karlovca jedan je  pozitivan

Iz Ogulina svi nalazi negativni, a u Karlovcu jedan pozitivan COVID19

VIŠE IZ RUBRIKE

    U Karlovačkoj županiji ukupno su testirane 3.184 osobe.

    Pristigli su svi rezultati testiranja iz Ogulina i rezultati većine uzoraka iz Karlovca. Iz Ogulina su svi nalazi negativni, a iz grada Karlovca jedan je  pozitivan.

    Riječ je o mlađoj muškoj osobi, koja se već nalazila u samoizolaciji kao kontakt ranije oboljele osobe, zbog čega nije potrebno naknadno utvrđivanje njezinih kontakata.

    Moramo napomenuti da smo od HZZJ dobili informaciju o zaraženoj osobi s područja Slunja, međutim osoba se od ranije nalazi na liječenju u Zagrebu, hospitalizirana je iz drugih razloga te će tamo i nastaviti liječenje. Međutim s obzirom na prebivalište u gradu Slunju, vodimo ju kao oboljelu osobu s područja Karlovačke županije.

    Tako trenutno u Karlovačkoj županiji imamo 20 aktivnih slučajeva zaraze. U OB Karlovac se i dalje liječe dvije osobe, a u samoizolaciji se trenutno nalazi 171 osoba, objavio je Stožer civilne zaštite Karlovačke županije.