Uz zamjenicu župana Priznaje je dobila i ravnateljica Osnovne škole Josipdol Anđelina Božičević

Priznanja općine Tounj dobile zamjenica župana Hajsan Dolinar i ravnateljica OŠ Božičević

VIŠE IZ RUBRIKE

    Povodom obilježavanja Dana Općine Tounj načelnik Općine Ivica Sopek uručio je danas na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća, Priznanje općine, zamjenici župana Vesni Hajsan Dolinar, za iznimne zasluge za otvaranje dječjeg vrtića na području Tounja.

    Uz zamjenicu župana Priznaje je s istim obrazloženjem dobila i ravnateljica Osnovne škole Josipdol Anđelina Božičević, u čijoj je Područnoj školi u Tounju uređen i otvoren prostor za potrebe dječjeg vrtića.

    Prema riječima načelnika Sopeka otvorenje dječjeg vrtića je san koji su stanovnici Tounja i okolice sanjali 40 godina i sada se konačno ostvario, za što ponajviše zasluga ima upravo zamjenica župana Karlovačke županije Vesna Hajsan Dolinar. Veliki je to prilog demografskoj obnovi ovog prostora iz čega i proizlaze ove dodijeljene nagrade.

    Neposredno prije početka Svečane sjednice zamjenica župana je nazočila puštanju u rad vodovoda na području Kamenice Skradničke, koji je u svojoj četvrtoj fazi izgradnje obuhvatio vodovodnu mrežu dugu 8 kilometara, na dionici Brletići, Kukača, Kamenica, a čija vrijednost radova iznosi 7 milijuna kuna.

    Cjelokupan zahvat financiran je u 100 postotnom iznosu sredstvima iz fondova EU.