Pozvani svi mladi i predstavnici mladih grada Karlovca da prouče Nacrt i predlože moguće izmjene i poboljšanja

Novi Gradski program za mlade otvoren za javno savjetovanje

VIŠE IZ RUBRIKE

    Trećim Gradskim programom za mlade Grad Karlovac nastoji definirati svoje aktivnosti spram mlade populacije te poboljšati položaj mladih u lokalnoj zajednici.

    Tako je ovih dana počelo novo treće web savjetovanje, kojim se želi dobiti što više mišljenja, prijedloga, primjedbi i komentara  na predloženi nacrt općeg akta, Gradskog programa za mlade za razdoblje od 2020. do 2023., u kojem mogu sudjelovati udruge, pojedinci, ustanove i drugi.

    Svi potrebni obrasci za sudjelovanje kao i prijedlog novog Nacrta nalaze se na web stranici Grada Karlovca.

    Inače, Grad Karlovac do sada je izradio, usvojio i proveo dva Gradska programa za mlade (2009.-2012., 2015.-2018.) i uvijek posebnu pažnju posvećivao evaluaciji provedbe mjera i aktivnosti, tako da iz iskustva može svjedočiti o važnosti strateškog dokumenta tog tipa, čija je najveća prednost dvostrana komunikacija i nadogradnja proistekla iz snimke realnog stanja i potreba mladih grada Karlovca.

    Savjetovanje je počelo 28. listopada i traje do 28. studenog 2019. Osim gradskoj upravi, zainteresirani građani za pomoć se mogu javiti i partneru u provedbi, udruzi "Carpe Diem" i Savjetu mladih grada Karlovca. (rb)