Nogometni savez Karlovačke županije

Vraća se Malonogometni zimski turnir u Sportsku dvoranu na Rakovcu

VIŠE IZ RUBRIKE

Malonogometni turnir

52. po redu izdanje turnira "Karlovac 2024-2025".

U organizaciji Nogometnog saveza Karlovačke županije te suorganizaciji ustanove Sportski objekti Karlovac i uz pokroviteljstvo Grada Karlovca, bit će održan najstariji malonogometni turnir u Hrvatskoj, 52. po redu izdanje turnira "Karlovac 2024-2025". Tim povodom pozivamo danas je u Sportskoj dvorani na Rakovcu održana konferencija za medije, na kojoj su govorili ravnateljica Sportskih objekata Karlovac Renata Kučan i predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije Neven Šprajcer. Uvodno je govorila Renata Kučan.

-Izuzetno mi je drago da smo se okupili s povodom da vratimo Malonogometni zimski turnir u našu dvoranu. Želimo da ono što nam je falilo svih ovih godina ponovo pokrenemo. Korona je bila ta koja je sve zaustavila, sada smo oformili snažnu ekipu, koja može sve pokrenuti i napraviti možda i bolju priču, nego što je davno bila, kazala je Renata Kučan.

Neven Šprajcer istaknuo je da se turnir vraća nakon pet godina i da nije važno da se govori da je najstariji, već da se turnir vrati.

-Želimo vratiti turnir da bude zanimljiv i da ima dušu. Nije bitno da se govori da je najstariji i najbolji, bitno je da se okupe gledatelji. Bila je ideja Renate Kučan da se turnir vrati, Grad Karlovac je to podržao i on je pokrovitelj turnira. Nama je bitno da se turnir vrati i bitno je to druženje kroz nogomet, rekao je Neven Šprajcer.

Predviđeno je da turnir počne 20. prosinca, a završi 12. siječnja, igrat će se u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji, a pokušat će se već ove godine organizirati i ženski turnir.

-Turnir će biti seniorski i veteranski, a pokušat ćemo već ove godine organizirati i ženski dio. U Sportskoj dvorani igrat će se i jedan dio turnira mladeži. Turnir počinje 20. prosinca, svaki dan bit će manja tpmbola, a svaki drugi dan bit će veća nagrada. Cilj je privući što više domaćih ekipa. Predviđeno je da turnir završi 12. siječnja ili tjedan kasnije, istaknuo je Neven Šprajcer.