OKC PU karlovačke

U 24 sata dvije prometne nesreće

VIŠE IZ RUBRIKE

"Kumovali" alkohol i neoprezna vožnja

Voditelj smjene u OKC-u PU karlovačke Stjepan Tomašić u današnjem priopćenju izdvojio je prometnu nesreću koju je skrivio pijani vozač i prometnu u kojoj je teško ozlijeđen vozač.

-Sinoć u 21.10 sati na području Cetingrada, 50-godišnjak upravljao je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,54 promila i izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 -Jučer ujutro oko 7.50 sati u mjestu Miholjsko, općina Vojnić, dogodila se prometna nesreća.  Osobnim automobilom austrijskih nacionalnih oznaka upravljao je 44-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, koji se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, uslijed čega je sletio van kolnika u odvodni kanal.

U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen te će mu biti izdan obavezni prekršajni nalog, dok će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno izvješće.