SuperSport Druga nogometna liga

Nogometaši "Karlovca 1919" pobijedili momčad "Grobničana" i došli na prvo mjesto tablice

VIŠE IZ RUBRIKE

Sedma pobjeda u nizu

"Karlovac 1919" - "Grobničan" Čavle 1:0

Nogometaši "Karlovca 1919" pobijedili su danas na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u devetom kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Grobničana" iz Čavla s 1:0. Nakon prvog poluvremena bilo je 1:0. Trener Igor Pamić nije imao na raspolaganju Marka Brekala, a Mateo Barać bio je na klupi zbog ozljede, a ušao je pri kraju susreta. Noz Kristaj napustio je klub tijekom tjedna. Već u drugoj minuti Zvonko Pamić odlično je ubacio pred vrata, no gostujući vratar na vrijeme je intervenirao. U osmoj minuti odličan prodor Davida Ereiza, no gostujuća obrana je blokirala udarac i u devetoj minuti "Karlovac 1919" poveo je 1:0. Odličan udarac Gabrijela Stepinca iz daljine s lijeve strane bio je neobranjiv za gostujućeg vratara Matka Božičkovića. Nakon pogotka nekoliko napada gostiju, no domaća obrana bila je na mjestu. U osamnaestoj minuti odlična prilika za Davida Ereiza, ali nije uspio dobro pogoditi loptu. Zatim desetak minuta pritisak Karlovčana s nekoliko prilika. U 33 minuti, dobra akcija Davida Ereiza, udarac Ine Vuke, ali je vratar obranio. U 44. minuti dobra akcija gostiju, ali lopta je otišla visoko iznad gola. Drugo poluvrijeme počelo je odličnom prilikom domaćina, Goran Paracki pucao je glavom, zamalo pokraj gola. U 54. minuti dobra akcija gostiju, nakon kornera lopta je opasno "plesala" po domaćem kaznenom prostoru. U 65. minuti dvije prilike Karlovčana, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. U 76. minuti odlična akcija gostiju i opasan udarac zamalo iznad gola. Završnica pripada domaćim igračima, ali rezultat se nije mijenjao. Zaslužena sedma pobjeda u nizu karlovačkih nogometaša i dolazak na prvo mjesto tablice. Strijelac jedinog pogotka Gabrijel Stepinac izrazio je zadovoljstvo pobjedom i najavio utakmicu desetog kola u Karlovcu s "Trnjem".

-Da, pobijedili smo, sedma pobjeda u nizu, mislim da smo danas bili dominantna i bolja ekipa, da smo zasluženo pobijedili. Trebali smo više zabiti, ali to je nekako naša specijalnost, minimalni rezultat i pobjeda. U idućem kolu, opet domaća utakmica, dolazi nam "Trnje", sigurno neće biti lako, kao svaka do sada, očekujemo naravno pobjedu, kazao je Gabrijel Stepinac.

"Karlovac 1919" nastupio je u sljedećem sastavu: Todorović, Gabrijel Stepinac, Šimunić, Ereiz ( od 79. Barać), Paracki, Zavalić, Stanić (od 56. Budimir), Martinović, Vuko (od 74. Čurković), Pamić i Šalić. Nakon devet odigranih kola, Karlovčani su prvi na tablici s 21 bodom. "Karlovac 1919" dočekuje u petak, 25. listopada na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u desetom kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Trnja" iz Zagreba. Susret počinje u 18 sati.