Hrvatski rukometni klub "Karlovac"

Tatjana Rašić: Znamo da nam je utakmica bitna, moramo hvatati bodove na domaćem terenu

VIŠE IZ RUBRIKE

Važna utakmica

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu momčad "Bjelina Spačve Vinkovaca"

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedmom kolu Paket24 Premijer lige momčad "Bjelina Spačve Vinkovaca". Utakmica počinje u 17 sati. Susret je večeras najavljen na konferenciji za novinare, koja je održana u prostorijama kluba u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Trenerica Tatjana Rašić istaknula je da ih očekuje teška utakmica.

-Dolazi nam momčad "Spačve" za koju ja smatram da je vrlo moćna, barem tako djeluju u utakmicama. Izrazito su snažni, visoki i očekuje nas fizički teška utakmica. Imaju brzu tranziciju, žele brzo odigrati napad, kažnjavaju sve greške protivnika, očekuje nas opasan protivnik, no mi ćemo učiniti sve da dođemo do važnih bodova, napomenula je trenerica Tatjana Rašić.

Trenerica Rašić kazala je da je zdravstveno stanje vrlo loše i da ne zna tko će sve biti u subotu spreman za igru.

-Momčad "Spačve" ima odlične golmane, dobra krila, kvalitetne vanjske igrače i dobre kružne napadače. Kod nas je zdravstvena situacija vrlo loša, problem su ozljede, a ima i puno bolesnih igrača. Trenutno nemamo ni dvanaest zdravih igrača, nadam se da će se do subote popraviti situacija. Znamo da nam je utakmica bitna, moramo hvatati bodove na domaćem terenu, rekla je Tatjana Rašić.

Dominik Smojver kazao je da je stanje u svlačionici dobro i da znaju da u ovoj utakmicu moraju dati sve od sebe da dođu do pobjede.

-Stanje u svlačionici je dobro, odmorili smo se prošli tjedan od rukometa, nismo igrali utakmicu. "Spačva" je čvrst protivnik i neće biti lako, ali trebaju nam bodovi. Imali smo dosta oscilacija, a bili su prisutni i problemi s realizacijom, moramo ozbiljno ući u utakmicu i ostvariti pobjedu, istaknuo je Dominik Smojver.