Zajedno s kraljem dalmatinske fešte na sceni i posebni gosti

Mladen Grdović 15. studenog slavi 45 godina karijere u Karlovcu!

VIŠE IZ RUBRIKE

„Evo mene moji ljudi"

U sklopu slavljeničke turneje „Evo mene moji ljudi“ kojom proslavlja 45 godina karijere, Mladen Grdović 15. studenog stiže u Karlovac, gdje će održati veliki koncert u Školskoj sportskoj dvorani Mladost, s početkom u 20 sati.

Grdović je slavljeničku turneju započeo nedavno u Splitu, a Karlovac je druga postaja turneje za koju u svim gradovima vlada veliki interes. Kralj zabavne glazbe i dalmatinske fešte na svoj je
karlovački koncert pozvao i posebne goste – s njim će pozornicu podijeliti Zlatko Pejaković, Ivan Zak, Davor Borno, Antonija Šola, Jure Brkljača i Dino Petrić te također Frano Pehar i Tarapana!
Uz aktualni hit Mladena Grdovića „Sveta zemlja Dalmatina” koji je osvojio srca publike u rekordnom roku, Mladen je kroz godine svojoj vjernoj publici darovao niz bezvremenskih hitova. Pjesme kao što su „Evo mene moji ljudi”, „Dalmatinac sam”, „Nije u šoldima sve”, „Oči boje lavande”, „Tu je moj dom”, „Bolje živim nego ministar”, „Sve za ljubav”, „Bacit ću mandolinu” i mnoge druge ispisale su povijest hrvatske zabavne glazbe, a sve će ih karlovačka publika imati priliku čuti na velikom koncertu u Karlovcu 15. studenog.

Sve Mladenove ljubavne pjesme kao i one koje su posvećene moru, njegovoj Dalmaciji i bogatom kulturnom nasljeđu dalmatinskog kraja obilježile su njegovu bogatu karijeru, a u posljednja četiri desetljeća, gotovo da nema fešte na kojoj se ne pjeva neka od njegovih pjesama.

Do karlovačkog je koncerta preostalo točno mjesec dana, a u gradu na četiri rijeke iz dana u dan raste euforija oko Grdovićevog nastupa. Mladen Grdović je već svojoj vjernoj publici obećao da u Karlovcu priprema pravu dalmatinsku feštu koja će na noge podići publiku svih generacija, a fanovima preostaje da požure po svoje ulaznice!

Ulaznice za karlovački koncert mogu se kupiti online u sustavu Eventima, a uz online prodaju, ulaznice se u Karlovcu mogu kupiti na prodajnim mjestima BP Petrol, Tisak Media i Exclusive Change - mjenjačnica (KA Supernova)i na svim ovlaštenim prodajnim mjestima mreže Eventima.