Odbojkaški klub "Kelteks"

Karlovačke odbojkašice domaćim porazom startale u Superligi za seniorke

VIŠE IZ RUBRIKE

Domaći poraz

"Kelteks" - "Brda" 0:3

Odbojkašice "Kelteksa" poražene su u prvom kolu Superlige za seniorke u Sportskoj dvorani na Rakovcu od ekipe "Brda" iz Splita. Gošće su pobijedile s 3:0, po setovima bilo je 22:25 18:25 15:25. Bio je to loš dan karlovačkih odbojkašica. U prvom setu bile su praktički ravnopravne, ali su gošće u završnici bile bolje. U drugom setu Karlovčanke su povele 9:3, a kod 12:9 ozlijedila se Malović i tu se raspala igra domaće ekipe. Treći set gošće su lagano osvojile. Trener Goran Zec bio je vrlo nezadovoljan nakon utakmice.

-U prvom setu, u kojem smo najbliže bili, bili smo loši. U drugom smo upali u ritam, tu dođe do ozljede Malović, ispadnemo iz ritma i nikad se više ne vratimo. Moramo preuzeti odgovornost na sebe i svaka igračica treba pokazati zašto je tu. Kad igramo kao ekipa, vrlo smo zeznuti, a danas ne mogu izdvojiti niti jedan element koji je štimao. I to je problem, kazao je Goran Zec.

Karlovačke odbojkašice igraju u srijedu, 9. listopada u prvom kolu natjecanja "Challenge Cup" protiv ekipe "Roma Volley". U drugom kolu Superlige za seniorke "Kelteks" gostuje u nedjelju, 13. listopada od 18 sati kod "Ribole Kaštela".