Turbina promjena

Požurite, počele prijave za “Izbor za najmješanca grada Karlovca”

VIŠE IZ RUBRIKE

"Daj šapu!".....

Za sudjelovanje na Izboru obavezna je kotizacija u obliku hrane za pse po vlastitom izboru, a pas mora biti mješanac!

Uskoro “Izbor za najmješanca grada Karlovca”Iduće subote, 12. listopada, očekuje nas već svima dobro poznati “Izbor za najmješanca grada Karlovca” koji se provodi u okviru Projekta “Daj Šapu!”, a kojeg ove godine u cijelosti financiraju Grad Karlovac, tvrtke Zelenilo i Čistoća te Karlovačka županija.

Izbor će se održati na Šetalištu Dr. Franje Tuđmana - Glazbeni paviljon, s početkom u 10 sati.

Prijave su danas počele i traju do 10. listopada. Prijave šaljite na e-mail: turbinapromjena.prijava@gmail.com

Potrebno je navesti:

  • svoje ime i prezime
  • ime i dob psa (pas mora biti mješanac)
  • kratki opis psa (npr. što voli/ne voli, omiljena igračka, nešto posebno po čemu biste ga izdvojili i sl.). Za sudjelovanje na Izboru obavezna je kotizacija u obliku hrane za pse po vlastitom izboru! Pas mora biti mješanac!

Sva prikupljena hrana će se donirati za pse koji su još uvijek u skloništu ili za pse koji čekaju svoj dom na privremenom smještaju!

Izbor organizira Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ u suradnji s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja „Najbolji prijatelj“ iz Karlovca, koji se već devetu godinu provodi u gradu Karlovcu.

Cilj projekta je podizanje svijesti o problematici napuštanja životinja i važnosti udomljavanja napuštenih životinja.

Projekt je isključivo humanitarnog karaktera, a sve aktivnosti na „Izboru za najmješanca grada Karlovca“ provode volonteri i djelatnici Udruge „Turbina promjena“.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, Izbor će se odgoditi za prvu sljedeću subotu, o čemu će svi sudionici biti obaviješteni.

Za prijavu psa mješanca obavezna je Putovnica za kućne ljubimce (Pet passport), odnosno knjižica u kojoj je vidljivo važeće cjepivo i čipiranje ljubimca, a koju ste obvezni donijeti na dan Izbora.

Bez važeće Putovnice za kućne ljubimce, pas neće moći sudjelovati u Izboru. Više o projektu na Facebook stranici

www.facebook.com/projektdajsapu