NTEC

Besplatne STEM radionice za djecu u Nikola Tesla Experience centru

VIŠE IZ RUBRIKE

Edukativni vikend!

Prijave za radionice su obavezne na e-mail: ntecprijave@gmail.com

Nikola Tesla Experience Center Karlovac za vikend 5. i 6. listopada, organizira čak tri besplatne STEM radionice za djecu. Sve radionice će biti održane dvorani Centra.

RASPORED:

LISTOPADA 2024.

10 – 11 sati – „Pčelice i bube“ – radionica je namijenjena djeci od 6 do 10 godina starosti te je prvi korak u svijet elektrotehnike i lemljenja. Djeca će kroz radionicu, uz podršku mentora, lemljenjem osigurati da roboti (pčelice i bube) zasvijetle.

12 – 14 sati – „Rukobot“ – radionica je namijenjena djevojčicama od 6 do 10 godina. Djevojčice će izraditi hidrauličku robotku ruku od kartona.

Radionica je isključivo za djevojčice jer je dio aktivnosti u sklopu projekta STEM Amazonke koji je sufinanciran europskim sredstvima kroz program Europskih snaga solidarnosti.

6. LISTOPADA 2024.

10.30 – 11.30 sati – „Čaša života“ – radionica je namijenjena djevojčicama od 6 do 10 godina. Djevojčice će izraditi mali ekosustav u staklenki koristeći vodene biljke.

Radionica je isključivo za djevojčice, jer je dio aktivnosti u sklopu projekta STEM Amazonke koji je sufinanciran europskim sredstima kroz program Europskih snaga solidarnosti.

Prijave za radionice su obavezne na e-mail adresu ntecprijave@gmail.com jer je broj mjesta ograničen