Kino klub Karlovac

Izložba filmskih plakata, filmova snimljenih u Karlovcu i okolici

VIŠE IZ RUBRIKE

Od 1.-15.10.

Posjetitelji će na ovoj izložbi od utorka, pa sve do 15.10., moći vidjeti plakate 14 filmova snimljenih u našem kraju od 1960. godine do danas

Nakon premijernog predstavljanja u lipnju u Kinu Edison, Kinoklub Karlovac u prvoj polovici listopada organizira u izložbenom salonu “Ljudevit Šestić” Gradske knjižnice izložbu filmskih plakata filmova snimljenih u Karlovcu i okolici, uz popratnu izložbu fotografija sa snimanja filmova.

Otvorenje izložbe održat će se u utorak 1.10., u 18 sati. Posjetitelji će na ovoj izložbi od utorka, pa sve do 15.10., moći vidjeti plakate 14 filmova snimljenih u našem kraju od 1960. godine do danas.

Iz privatnih arhiva lokalnih zaljubljenika u film i Hrvatske kinoteke Hrvatskog državnog arhiva prikupljene su odlične fotografije sa filmskih lokacija, koje će također biti izložene.

Ovom prigodom organizatori se još jednom zahvaljuju svima koji su nesebično ustupili svoje fotografije i materijale te pomogli u realizaciji ove izložbe.

Također, Kinoklub Karlovac poziva sve zainteresirane da ustupe svoje fotografije i filmske memorabilije za neke nove izložbe koje planiraju, kako bi svi zajedno što bolje dokumentirali bogatu filmsku prošlost i tako pozvali neke nove autore i producente na snimanja novih filmova u naš kraj.

Detaljnije o izložbi i drugim aktivnostima Kinokluba Karlovac možete pronaći na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) i mrežnoj stranici www.kinoklubkarlovac.hr