SuperSport Druga nogometna liga

Nastavljen pobjednički niz nogometaša "Karlovca 1919", četvrta pobjeda zaredom

VIŠE IZ RUBRIKE

Nogomet

"Uljanik" - "Karlovac 1919" 1:2

Nogometaši "Karlovca 1919" pobijedili su u Puli u šestom kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Uljanika" s 2:1. Nakon prvog poluvremena domaći nogometaši vodili su s 1:0. "Karlovac 1919" bio je bolji u prvom poluvremenu. No, domaćin je poveo u 41. minuti, pogodak je postigao Noel Žiković, a asistent je bio Dukan Ahmeti. Karlovčani su postigli dva pogotka u drugom poluvremenu. U 73. minuti Stjepan Šalić ubacio je loptu iz slobodnog udarca pred domaći gol, a Gabriel Stepinac poslao ju je u mrežu. U 89. minuti ubačaj Gabriela Stepinca, a gol je postigao Vlatko Martinović. Trener Igor Pamić bio zadovoljan osvojenim bodovima, ali ne i igrom.

-Zahtjevna utakmica, oni su vrlo dobra momčad, koja igra bez respekta. Mi smo ispočetka bili ne loši, a onda smo dobili gol iz prekida, zbog čega sam vrlo ljut. I onda smo ušli u probleme. Do gola smo imali utakmicu pod kontrolom, poslije toga ništa. I zato ovi bodovi vrijede još više, kazao je Igor Pamić.

"Karlovac 1919" nastupio je u sljedećem sastavu: Todorović, Barać, Gabriel Stepinac, Šimunić, Paracki, Kristaj (od 85. Ereiz), Zavalić, Brekalo, Stanić (od 65. Martinović), Pamić (od 46. Vuko) i Šalić. Nakon šest odigranih kola, Karlovčani imaju dvanaest bodova te su trenutno četvrti na tablici. "Karlovac 1919" dočekuje u petak, 4. listopada na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u sedmom kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Hrvatskog dragovoljca" iz Zagreba. Susret počinje u 18 sati.