Sportski vikend

Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u Puli kod "Uljanika"

VIŠE IZ RUBRIKE

Nogomet

Rukometaši "Karlovca" gostuju u Kutini kod "Moslavine"

Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u Puli u šestom kolu SuperSport Druge nogometne lige kod momčadi "Uljanika". Susret počinje u 16 sati.

Rukometaši "Karlovca" gostuju u nedjelju u Kutini u četvrtom kolu Paket24 Premijer lige kod momčadi "Moslavine". Utakmica počinje u 18 sati i 30 minuta.

Ovaj vikend igraju se susreti šesto kola u skupini A Četvrte nogometne lige Središte Zagreb. U nedjelju u Ilovačkoj šumi u županijskom derbiju sastaju se "Ilovac" - "Vojnić 95". Susret počinje u 10 sati.

Rukometaši "Dubovca-Gaze" gostuju u subotu u prvom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug za muške kod momčadi "Senja". Utakmica počinje u 19 sati.

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac gostuju u subotu u Crikvenici u prvom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene kod ekipe "Murvice". Susret počinje u 18 sati.

Odbojkaški klub "Kelteks" igra u subotu na gostovanju pripremnu utakmicu s ekipom "Marine Kaštela". To je "generalka" pred početak prvenstva. Susret počinje u 18 sati i 30 minuta.

U nedjelju, 29. rujna od 16 sati i 30 minuta u sedmom kolu Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije sastaju se "Slunj" - "Zrinski Ozalj", "Vatrogasac" - "Barilović ", "Ogulin" - "Croatia 78" i "Dobra" Novigrad - "Duga Resa 1929". U nedjelju igraju se utakmice šestog kola Druge županijske nogometne lige. Od 16 sati i 30 minuta sastaju se "Vrlovka" - "Draganić", "Oštarije" - "Josipdol", "Frankopan" - "Dobra" Sveti Petar, "Tuškani" - "Krnjak", "Mladost" Rečica - "Cetingrad", "Petrova gora" - "Kupa" i "Mrežnica" - "Plaški".

U subotu počinje prvenstvo u Prvoj hrvatskoj kuglačkoj ligi jug za muške. Sve utakmice igraju se u subotu. Kuglači "Mostanja 1949" gostuju od 12 sati u Splitu kod "Poljuda". "Kupa" iz Ozlja gostuje od 15 sati u Zadru kod "Poličnika". "Korana" iz Slunja gostuje od 17 sati u Rijeci kod "Mlake".

Ovaj vikend igraju se utakmice trećeg kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. U subotu od 14 sati karlovački "Željezničar" dočekuje od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Velebita 2" iz Otočca. "Klek" iz Ogulina gostuje u nedjelju od 12 sati na kuglani Hotela "Jezero" kod momčadi "Visočice" iz Smiljana. "Rakovica" dočekuje u nedjelju od 17 sati na kuglani Hotela "Jezero" ekipu "Obrtnika" iz Ogulina.

U subotu i nedjelju na rasporedu su susreti trećeg kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. Kuglačice "Ogulina" dočekuju u subotu od 11 sati ekipe "Šubićevca" iz Šibenika. "Kupa" iz Ozlja dočekuje u nedjelju od 15 sati ekipu "Sidre" iz Zagreba. Slobodne su kuglačice "Karlovca".