Danas tematska sjednica Gradskog vijeća u Edisonu

Kako će izgledati Nazorova u budućnosti?

VIŠE IZ RUBRIKE

Sve o projektu Nazorove moći će se doznati od autora pobjedničkog rada, predstavnika Ocjenjivačkog suda, UHA, DAGG-a, Grada, investitora… 

Rezultati urbanističko-arhitektonskog natječaja u zoni Nazorova tema su današnje posebne, tematske sjednice Gradskog vijeća. 

-Sve o tome kako će u budućnosti izgledati ovaj dio Karlovca moći će se doznati od autora pobjedničkog rada, predstavnika Ocjenjivačkog suda, Udruženja hrvatskih arhitekata, Društva arhitekata,  građevinara i geodeta Karlovca, Fakulteta prometnih znanosti, HŽ Infrastrukture, investitora, Grada Karlovca.

Izložbu svih 15 radova pristiglih na natječaj za  „Nazorovu“, odnosno, natječaj za središnji dio glavne gradske osi u Karlovcu, podsjetimo, imali smo prilike vidjeti proljetos, a sutra ćemo još jednom čuti kako bi za nekoliko godina trebala izgledati Nazorova, dio oko pothodnika, tržnice, Autobusnog…, poručuju iz Grada. 

Tematska sjednica Gradskog vijeća počinje u 17 sati u Kinu Edison. Bit će ju moguće pratiti i na YouTube kanalu Grada Karlovca.