Sportski vikend

Nogometaši "Karlovca 1919" žele u Sisku prekinuti negativni niz

VIŠE IZ RUBRIKE

Nogomet

Ovaj vikend počinje i prvenstvo u Četvrtoj nogometnoj ligi Središte Zagreb

Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u Sisku u drugom kolu SuperSport druge nogometne lige kod momčadi "Segeste". Susret počinje u 17 sati. Karlovački nogometaši marljivo su trenirali za gostovanje kod "Segeste" i žele u Sisku prekinuti negativni niz.

Ovaj vikend počinje prvenstvo u skupini A Četvrte nogometne lige Središte Zagreb. "Vojnić 95" dočekuje u subotu na svom stadionu momčad "Španskog" iz Zagreba. Utakmica počinje u 17 sati i 30 minuta. Nogometaši "Ilovca" dočekuju u nedjelju na stadionu u Ilovačkoj šumi pripremnu momčad "Odre". Susret počinje u 10 sati.

U nedjelju se igraju utakmice drugog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Sastaju se od 17 sati i 30 minuta "Zrinski Ozalj" - "Vatrogasac", "Ogulin" - "Slunj", "Dobra" Novigrad - "Barilović" i "Duga Resa 1929" - "Croatia 78". U subotu i nedjelju igraju se utakmice drugog kola Druge županijske nogometne lige. U subotu od 17 sati i 30 minuta sastaju se "Tuškani" - "Mrežnica", a u nedjelju od 17 sati i 30 minuta "Vrlovka" - "Dobra" Sveti Petar, "Josipdol" - "Krnjak", "Draganić" - "Cetingrad", "Oštarije" - "Kupa", "Frankopan" - "Plaški" i "Mladost" Rečica - "Petrova gora".