Sve dekoracije izrađuju se ručno

U MARINA Flower & Design Studio potražite cvjetne dekoracije od suhog, ali i svježeg cvijeća te savjet za uređenje vašeg stambenog ili poslovnog prostora

VIŠE IZ RUBRIKE

    Dekoracije za vaš interijer!

    Novootvoreni prostor nalazi se u centru grada na adresi Domobranska ulica 10


    U Karlovcu se nedavno otvorio MARINA Flower & Design Studio u kojem možete pronaći raznolike cvjetne dekoracije od suhog, ali i svježeg cvijeća te potražiti savjet za uređenje vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Novootvoreni prostor nalazi se u centru grada na adresi Domobranska ulica 10, a vlasnica ga je dizajnirala po svom guštu. Studio odiše jednostavnošću, elegancijom i autentičnošću. Nakon dugogodišnje karijere u državnoj službi, ova diplomirana politologinja, a u duši kreativka, odlučila je napraviti zaokret u karijeri te se školovala za stilistu uređenja unutarnjeg prostora u talijanskoj školi mode i dizajna Callegari te se educirala i stekla zvanje cvjećar/aranžer.

    Svoju kreativnost odlučila je tada usmjeriti u izradu cvjetnih dekoracija, uređenje interijera te dekoriranje vjenčanja. Sve dekoracije izrađuje ručno, a za neke je potrebno i nekoliko sati izrade da dođu u ruke klijenata. Staklene kupole sa suhim cvijećem u kratkom roku postale su omiljen proizvod kod naših sugrađana, ali i šire. Dekoracije izrađene od suhog cvijeća ekološki su prihvatljive i dugotajne, a vlasnica ih šalje dostavom diljem Hrvatske. Marina ima oko za estetiku koja doprinosi cjelokupnom dojmu ovog brenda.
    U ovaj šarmantni prostor u gradu također možete doći na radionice izrade vijenaca ili buketa od suhog ili svježeg cvijeća koje se održavaju pod stručnim vodstvom mentorice. Sljedeća takva radionica održat će se 03.09. u 18 sati pa ukoliko vas zanima požurite rezervirati svoje mjesto.

    Zapratite MARINA Flower & Design Studio Facebook profil:
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100087550300643