Na koncertu je ukupno prikupljeno 15.308 kuna, a novac će biti upućen štićenicima Udruge "Jak kao Jakov", djeci oboljeloj od malignih bolesti, koja su trenutno na liječenju,

S koncertom "Njima na dar 2019." zadovoljni organizatori, izvođači i posjetitelji

VIŠE IZ RUBRIKE

    Udruga "Jak kao Jakov" organizirala je u nedjelju u Domu Oružanih snaga "Zrinski" tradicionalni koncert "Njima na dar 2019.".

    -Još uvijek smo pod velikim dojmom ovog koncerta koji je bio izuzetan po mnogo čemu, okupio je mnogo dragih prijatelja i svih onih koji su željeli pomoći. Nastupili su poznati hrvatski glazbenici Zsa Zsa, Marko Kutlić i Nela te Bang Bang, uz domaće glazbene snage, Black and White, Fortitudo Dei i Dubravka Šegović te zbor Osnovne škole Švarča i zbor Charisma iz Rečice. Sve je na osebujan način vodio izvrsni voditelj HRT-a Frano Ridjan. Bio je to i susret djece koja su na liječenju i onih iza kojih je težak put liječenja. Tako je na poseban način koncert obilježila djevojka Elma Tomić koja je još u procesu liječenja, no imala je silnu želju doći na koncert, te se je na pozornici pridružila mnogim izvođačima i svojim riječima obratila se publici, kazala je predsjednica Udruge "Jak kao Jakov" Ivančica Rubido.

    Udruga "Jak kao Jakov" zahvaljuje svima koji su pomogli na bilo koji organizaciju ovog koncerta, izvođačima, posjetiteljima, volonterima i donatorima

    -Izuzetno smo zadovoljni i sretni zbog svega učinjenog i održanog koncerta, vjerujemo i naš Jakov bio bi izuzetno sretan. Na koncertu je ukupno prikupljeno 15.308 kuna pomoći koje će biti upućene našim štićenicima, djeci oboljeloj od malignih bolesti koja su trenutno na liječenju, rekla je Ivančica Rubido. (b.o.)