Nogometni klub "Ilovac"

"Kanarinci" poraženi u Svetoj Klari u utakmici bez žara i natjecateljskog naboja

VIŠE IZ RUBRIKE

Poraz u gostima

"Polet" Sveta Klara - "Ilovac" 3:1

Nogometaši "Ilovca" poraženi su danas u Svetoj Klari u 29. kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte od momčadi "Poleta". Domaćin je pobijedio s 3:1, nakon prvog poluvremena bilo je 2:0. Pogotke za domaćina postigli su Tomislav Gotovac u šesnaestoj minuti, Ivan Idžan u 22. i Ivan Hercigonja u 53. minuti. Strijelac za "Ilovac" bio je Ivan Poljanica u 68. minuti. Bila je to utakmica koja nije o ničemu odlučivala. Trener karlovačke momčadi Marko Poljak kazao je da je to bila više prijateljska, nego prvenstvena utakmica.

-U ovoj utakmici nedostajalo mi je pet igrača i teško je bilo napraviti nešto više s tako oslabljenom momčadi. Prvih dvadeset minuta još sam bio i zadovoljan, Vrbetić i Šaflin imali su lijepe prilike, koje nisu iskoristili. Domaćini su iskoristili svoje prilike i došli do pobjede. Bila je to utakmica bez žara i natjecateljskog naboja, kazao je trener "kanarinaca" Marko Poljak.

"Ilovac" je nastupio u sljedećem sastavu: Bogović, Protulipac, Vratarić, Vrbetić, Poljanica, Valentić (od 27. Lesić), Rafael Stepinac, Kusanić, Rehorić, Jurčić i Šaflin. "Kanarinci" su deseti na tablici s 36 bodova. "Ilovac" dočekuje u subotu, 1. lipnja u Ilovačkoj šumi u posljednjem 30. kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte momčad "Prečkog" iz Zagreba. Susret počinje u 18 sati.