Sportski vikend

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju danas "Marsoniu" iz Slavonskog Broda

VIŠE IZ RUBRIKE

Nogomet

U Karlovcu Kup Hrvatske u atletici i Ekipno Prvenstvo Hrvatske za seniorke i seniore

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju danas na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u 28. kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Marsonie" iz Slavonskog Broda. Utakmica počinje u 19 sati.

Atletski klub "Karlovac" organizira u subotu i nedjelju na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" Kup Hrvatske i Ekipno Prvenstvo Hrvatske za seniorke i seniore. Oba dana početak je u 14 sati i 30 minuta.

Susreti trećeg kola Karlovačke ljetne košarkaške lige igraju se su u subotu na igralištu u Šancu. Od 16 sati i 30 minuta sastaju se Lavići – Škanjci Mars, od 17 sati i 45 minuta Kemigal Warriors - Caffe bar König, od 19 sati Novi centar – Rakovac i od 20 sati i 15 minuta Auto lim lak – Duga Resa. U trećem kolu slobodan je Hollywood Caffe.

Nogometaši "Ilovca" dočekuju u nedjelju u Ilovačkoj šumi u 28. kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte momčad "Rudara" iz Dubrave Zabočke. Utakmica počinje u 10 sati.

U  nedjelju od 17 sati i 30 minuta nastavlja se natjecanje u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Nogometnog saveza Karlovačke županije. U trećem kolu Lige za prvaka sastaju se "Croatia 78" - "Vatrogasac", "Duga Resa 1929" - "Vojnić 95" i "Zrinski Ozalj" - "Ogulin". U trećem kolu Lige za ostanak igraju "Mladost" Rečica - "Draganić" i "Barilović" - "Dobra" Sveti Petar, a slobodan je "Slunj". U subotu i nedjelju, 18. i 19. svibnja igraju se utakmice dvadesetog kola Druge županijske nogometne lige. U subotu od 17 sati i 30 minuta sastaju se "Tuškani" - "Kupa", a u nedjelju od 17 sati i 30 minuta "Krnjak" - "Dobra" Novigrad, "Josipdol" - "Plaški", "Frankopan" - "Oštarije",  "Mrežnica" - "Vrlovka" i "Petrova gora" - "Cetingrad".